VideoTec is de firmanaam waaronder gebruikte professionele video apparatuur wordt doorverkocht, vooral via het Internet.

U kunt via het internet uw overtollige, ruimte, tijd en geld verslindende gebruikte apparatuur aanbieden. Het wordt dan zo spoedig mogelijk aangeboden op het verkoop gedeelte van deze site tegen de prijzen die u zelf kunt opgeven. Geef zoveel mogelijk informatie mee wanneer u uw aanbieding maakt (Graag via het formulier op de website, email of fax), zodat u later niet geregeld lastig wordt gevallen met vragen over de aangeboden apparatuur.

Houdt u er vooral rekening mee, dat als u voor een (te) hoog bedrag aanbiedt, het veel langer duurt voor er een koper wordt gevonden. Afhankelijk van de ruimte op de MatchFrame site wordt uw aanbieding na ongeveer 3 maanden verwijderd. Dit ter beoordeling van MatchFrame. De provisie voor Matchframe is een vast percentage van 10% dat van uw verkoopprijs wordt ingehouden. Vervoer van en naar MatchFrame/Amtec is altijd voor verantwoordelijkheid en kosten van de opdrachtgever. Het is natuurlijk mogelijk om uw prijzen aan te passen. Dit kan nodig blijken door uitblijven van verkoop. Hiervoor wordt per keer 1% kosten in rekening gebracht, welk bedrag ook weer in mindering wordt gebracht op de verkoopprijs.

Het is mogelijk en ook vaak door de koper gewenst, om door Amtec een controle en eventuele reparatie- of servicebeurt te laten uitvoeren waarvan de kosten ten laste komen van de opdrachtgever. Ook kunt u als koper op veel van de aangeboden apparaten een garantie van 3 maanden bij Amtec kopen. Dit is een garantie op het arbeidsloon en niet op onderdelen omdat het gebruikte apparatuur betreft, waarvan de aankoopprijs van nieuwe onderdelen misschien boven de aanschafprijs van het gebruikte apparaat uit komen.

Mocht u toch garantie wensen op onderdelen, dan betaalt u een verzekerings premie. U sluit hierbij namelijk een verzekering af.

Uw directe voordeel bij aanschaf van een standaard garantie is dat u zeker bent van een goed werkend apparaat dat u direct kunt inzetten. Ons directe voordeel: Amtec heeft er een serviceklant (met 95% zekerheid) bij.