Amtec
Phototec
Amtec is een compacte, specialistische firma die zich bezig houdt met reparatie en onderhoud van uitsluitend professionele video apparatuur.

Via Amtec zijn ook Sony onderdelen te bestellen, mocht U dat prettiger vinden dan een bestelling via de leverancier. We hebben een uitstekende relatie met Sony Nederland, zowel met hun TD als met de onderdelenlevering. (Internet link met Sony server in Belgie)

U kunt ook bij Ger Wijtsma terecht voor technisch advies via de standaard telefoon/fax nummers maar vooral via het internet. Over het algemeen is het beter urgente dingen per telefoon te bespreken. Dingen die meer tijd hebben, kunnen dan goed voorbereid worden via een email, deze kunt u naar het volgende adres sturen:

PhotoTec is een uitbreiding van Amtec en en Videotec. U kunt bij PhotoTec terecht voor een uiteenlopende aantal fotografische taken. Ger Wijtsma heeft ervaring met het fotograferen van huwelijksplechtigheden (bruidreportages), bedrijfsreportages (recepties etc.) en diverse soorten concertfotografie. O.a. klassieke en pop concerten. Ook kunt u via de PhotoTec computerserver (beschikbaar tussen 08:30en 23:00) www.photo2share.nl/wijtsma kijken naar voorbeelden hiervan. Hier kunnen na afspraak via een inlognaam en wachtwoord ook foto's worden gedownload. Bekijken alleen kan ook via de -publieke- ingang zonder inlog.